Badminton - Fodbold - Gymnastik - Seniormotion - Skydning - Tennis - Volleyball
Efteråsfest - Børnedisco - Donér til Hjertestarteren - Støt en ung -

Ang. foto og portrætter
Ved tilmelding til en idræt i BPI accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, i trykte medier og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til Kristian Miklenborg Kaldahl kristian.kaldahl@protonmail.com


Gymnastik

Der kan være venteliste på nogle af holdene
Vi vil gerne sikre alle gymnaster og instruktører en god oplevelse på holdene. Derfor har vi været nødt til at begrænse antallet af gymnaster på få af holdene. Vores erfaring er at springholdene hurtigt bliver overtegnet, så her anbefaler vi hurtig tilmelding allerede inden sæsonstart.

Du kan dyrke gymnastik på flere hold
Du er meget velkommen til at dyrke gymnastik på flere hold. Vilkår og priser fremgår af tilmeldingsproceduren.

Skal du taste dine eller dit barns oplysninger? Når du tilmelder dit barn bruger vi den mailadresse du oplyser ved tilmeldingen til at sende information til efterfølgende. I få tilfælde bruger vi også mobil-tlf-nummer til at sende sms ud til. Det kan f.eks. være tilbud om ekstra-arrangementer, aflysninger mv. Derfor er det vigtigt at du overvejer, hvem der skal modtage den slags information.

Vejledning til tilmelding for gymnastiksæson 2020-2021
Har du tidligere været medlem skal du bruge dit gamle medlemslogin (Mobilnr. eller E-mail). Log ind under "allerede medlem" Har du glemt adgangskode - tryk "glemt kode".

Nye medlemmer skal vælge nyt medlem. Tilmelder du et barn er det vigtigt, at du indtaster barnets personlige oplysninger, men bruger din e-mail og mobil nr.

1. Tilmeld dig først holdet "MEDLEMSKAB 2020-2021"
  • Tryk på holdet og tryk derefter tilmeld og gennemfør betalingen
  • Medlemsskab skal fornyes hvert år. Der skal et medlemskab til pr. gymnast, da medlemsskabet er personligt.

  • 2. Tilmeld dig det hold du vil gå på.
  • Tryk på holdet og tryk derefter tilmeld og gennemfør betalingen
  • Vil du gå på flere hold skal du gentage trin 2 igen.

  • For at tilmelde sig et hold, forudsætter det, at du er tilmeldt "MEDLEMSKAB 2020-2021"
    Vi åbner for tilmelding søndag den 16. juni 2019 kl. 10.00 for sidste års medlemmer og søndag den 23. juni 2019 kl. 10.00 for nye medlemmer.

    Det er vores erfaring, at der er stor tilslutning til springholdene, hvorfor vi opfordrer til hurtig tilmelding på disse!